Termeni si conditii

Termeni si conditii

 

Folosirea, incluzand vizitarea, inregistrarea si cumpararea produselor de pe www.hogwarts.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor astfel cum sunt detaliate in paragrafele urmatoare. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Multumim!
Termenii si conditiile, astfel cum sunt redate in prezenta sectiune, reglementeaza relatiile contractuale dintre vanzator (SC. Delta Grup Construct SRL, RO17932122, J22/2258/2005, sediu social: Aleea Stefan Procopiu, nr.11) si client si/sau membru si sunt parte integranta din acesta, cu exceptia cazului in care partile convin altfel.
Relatiile contractuale iau nastere la inregistrarea unei persoane fizice si/sau juridice ca membru sau la plasarea de catre client a unei comenzi pe site-ul www.hogwarts.ro si numai dupa confirmarea comenzii de catre vanzator, fiecare comanda generand o relatie contractuala distincta de cele anterioare si/sau viitoare.
Prin inregistrarea ca membru sau prin plasarea unei comenzi, clientul confirma ca a luat la cunostinta, ca a inteles si ca a acceptat conditiile vanzarii in termenii si conditiile afisate pe site-ul www.hogwarts.ro.
Vanzatorul va confirma primirea comenzii printr-un e-mail la adresa de e-mail indicata de catre cumparator.
Relatiile contractuale sunt supuse normelor legale din Romania.
Limba contractului: limba romana.
Pot contracta toti cei carora nu le este interzis prin lege.
Toate informatiile publicate pe site sunt prezentari succinte, putand contine inadvertente privind unele specificatii, vanzatorul facand eforturi pentru a pastra acuratetea informatiilor din site-ul www.hogwarts.ro. Culorile, textura materialului sau forma produselor pot fi diferite in functie de monitorul folosit, navigatorul de internet, sistemul de operare sau dispozitivul de pe care se acceseaza site-ul.
Hogwarts isi asuma dreptul de a face modificari/corectii ale inadvertentelor si erorilor de operare, fara preaviz si fara notificare prealabila a cumparatorilor.
Ofertele de pe www.hogwarts.ro sunt limitate in timp si cantitate.
Comanda poate fi oricand anulata in perioada dintre data plasarii comenzii si data confirmarii acesteia de catre vanzator, prin transmiterea de catre client a unei solicitari scrise la adresa de e-mail: office@hogwarts.ro. Solicitarea trebuie sa contina numarul comenzii pentru care se solicita anularea totala sau partiala. In caz de anulare partiala se vor indica produsele si cantitatile anulate.
Dupa confirmarea comenzii, comanda nu mai poate fi anulata de catre client.
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda daca datele/detaliile furnizate de catre client sunt incorecte si/sau incomplete; daca solicitarile clientului ies din tiparul normal al unei comenzi online si/sau comanda este neserioasa; in caz de forta majora sau caz fortuit sau orice asemenea evenimente independente de vanzator.
Orice astfel de anulare a comenzii de catre vanzator nu angajeaza in niciun mod raspunderea vanzatorului pentru prejudiciile cauzate clientului, cu exceptia restituirii contravalorii produselor in cazul in care acestea au fost deja achitate.
Plata produselor se poate face cu numerar achitat curierului, la livrare.
Cumparatorul are dreptul de a se retrage din contract, fara a preciza motivele, in decurs de maximum 14 zile de la data la care cumparatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de acesta, a intrat in posesia fizica a produselor. Cumparatorul trebuie sa trimita in acest sens un email la office@hogwarts.ro.
Cererea de retragere va produce efecte doar daca produsele vor fi returnate vanzatorului inainte de expirarea perioadei de 14 zile de la primirea produselor de catre comparator, in starea in care au fost livrate, fara a prezenta urme de folosire si daca nu sunt deteriorate ca urmare a culpei clientului.
Produsele returnate trebuie sa fie insotite de datele cumparatorului, numarul contului bancar in care se va restitui contravaloarea produselor returnate, factura, numarul de telefon si fax, adresa de e-mail.
Orice persoana fizica si/sau juridica poate opta pentru abonarea la newsletter.
Prelucrarea datelor cu caracter personal
Prin inregistrarea ca membru al site-ului sau prin plasarea unei comenzi, cunoscand prevederile Legii nr. 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, cumparatorul si/sau membrul este de acord cu prelucrarea datelor sale cu caracter personal in scopul administrarii calitatii de membru al site-ului si/sau al contractului de vanzare-cumparare incheiat la plasarea unei comenzi si cu primirea oricaror comunicari din partea vanzatorului, pentru realizarea activitatilor de marketing, statistica, studii de cercetare, actiuni de direct mailing. Acordul de prelucrare a datelor cu caracter personal este dat si pentru perioada ulterioara incetarii calitatii de membru si/sau a contractului de vanzare cumparare in scopuri statistice si de arhivare.
Cumparatorul si/sau membrul, in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal are drept de acces, de opozitie si de interventie asupra datelor si isi poate exercita aceste drepturi adresandu-se vanzatorului. Cumparatorul si/sau membrul a fost informat de faptul ca datele sale cu caracter personal ar putea fi transmise catre terti, catre autoritatile competente si/sau catre autoritati publice centrale, locale, in conditiile legii, la solicitarea legal justificata a acestora.
Daca sunteti nemultumiti de achizitie online puteti accesa platforma SOL. Platforma SOL este conceputa ca un instrument online dezvoltat de Comisia Europeana si care functioneaza ca un punct de intrare unic pentru consumatorii si comerciantii care doresc o solutionare pe cale extrajudiciara a litigiilor rezultate din tranzactiile online:
SOL